Wednesday, March 16, 2005

Hari Ko-K

Image hosted by Photobucket.com


Mlm ni...merupakan tamatnya aku amik Ko-K kat UM. Berminggu2 berlatih tiap2 ari khamis....ni time br nk masuk, duduk tempat masing2..takut betui time ni...Tuhan ja yg tau...takut wat step salah la...mcm2 rasa time ni ....dah la..org ramai mai tgk...malunya kalau wat salah...anyway....semuanya dah lps....lega rsanya....

Image hosted by Photobucket.com

Ni tgh khusyuk mengingat step apa seterusnya....dah la..aku ni tak pandai ckp kelantan...tah apa2 tah kalau nyanyi lagu karut cepat..aku pun tak paham...cuma bukak mulut ja...hehheee..pening gak masuk klas ni...majority bdk2 kelantan...so....semuanya ckp kelantan...terpaksa la...buat2 paham...


with loves; farhah
9:44 AM



Kakak Tunang....

Image hosted by Photobucket.com


Ni kakak aku...sekrg dah jd teacher....bila dah keja tetap...kakak tunang...."26/12/2004"...ari berlakunya Tsunami...terasa jgk gegaran pg kenduri tu....time tu aku tgh basuh pinggan....alhamdulillah kenduri jln dgn elok...umh jauh jgk dgn laut.....ari tu penat betui...kena wat handle mcm2....kakak aku bertunang dgn abg Junaidee..abg ni pakwe dia kat UIA..baik jgk dgn aku...blh la....sblm ni byk kali jgk jumpa...ok la...nk buat abg ipar


Image hosted by Photobucket.com


Yg tgh tu anak saudara aku..Faiz...bdk ni mmg kecoh ari kenduri...penat betui dgn dia...abis hantaran2 dia nak kacau..Faiz...Faiz...duduk tak diam...biasa la...bdk2..rindu sgt kat dia...yg hujung tu adik aku,Farizah....pejam celik....pejam celik dah darjah 3....dia ni mmg suka bg faiz bising....ada ja nak kacau....apa2pun...suka jgk dgq bdk2 ni kecoh....Tp...bila blk KL ni..rindu plk dgn kekecohan bdk2 ni...


with loves; farhah
8:58 AM


Thursday, December 23, 2004

Ke Sekolah....


Sempat lagi...bergambaq walaupun dah nk pi klas...Heheee...ni la ousmate aku skarg cuma yg tak ada dlm photo ni azlia,erni,kak KU...sb tak ada klas...so yg ada klas ja ada kt cni...semangat bangat semua ke klas...dengan berkongsi kereta.....




Ni keta zura....dah tak sempat2 nk kluaq keta...yg lain plk serbu kat zura. Ni la...suasana nak pi klas...tambah kalau kat dalam umh...kelam kabut dibuatnya....kadang berlanggar-langgar....apa2 pun kami tetap akan sampai ke klas walaupun lambat. Biasa la....dari dulu sampai skrg....tak ubah2 tabiat sampai ke klas dgn lewatnya... coz klas semua lbh kurang sama ja time dia....Anyway...aku sentiasa happy dgn ousmate aku...sama2 susah...sama2 senang...



with loves; farhah
5:17 AM


Tuesday, December 14, 2004

Taman Tasek Perdana menjadi Saksi


Ari ni..ari first ada kat KL...pg p klas...ptg tu boring sgt2...So kami ramai2 pi Taman Tasik Perdana nk hilangkan keboringan...bg kura2 mkn la....jln2 cari makan la....semua ada....mggu ni tak semua klas ada lg..So blh la...nk pi jln2 ptg2....



Dgn slambernyaeeerrr...naik ramai2.saja ja..syok2 nk amik gambaq ja....kononnya tgh bergerak la..tu..padahal..statik ja....selamat tak ada guard, kalau tak sure kena marah....hehehheheee


with loves; farhah
1:55 AM


Saturday, September 04, 2004


Happpy N Smile


Ni...kat umah,PJ....br nk kluar mkn,tp sempat lg bergambar....biasa la..hehee...ni pc aku yg byk berkhidmtn utk aku....kalau dok dpn pc,kadang2 tak sedar berapa lama....tak ada gambar terbaru la....bosan plk....




Borinnggg sgt mlm ni...ajak semua kluaq jln...keta Sab menjadi mangsa....tp tak tau nk pi mana...roda2 dlm Um ja....singgah kat Bukit Cinta...tgk suasana mlm dari atas bukit.....saja2 tak tau nk wat apa....best jgk jln mlm kat sini....hehehee...



Ni keta Sab....




Yg bj putih tu...azlia, yg duduk plk...Ima...yg ikut serta 5 org ja...



Yg baju pink ni...nana...siap nyorok2 sb bj dia kalau kena angin akan jd kembang....siannya kat dia.....mlm2 kat Bukit Cinta ni sejuk betui...best lepak kat cni....blh la...setakat nk hilangkan keborringan....



with loves; farhah
2:39 PM



Bersama Keta2


Ni...keta azlia... kami g klas naik keta ni...kalau tak ada WKU8349 ni tak tau cammn nk g klas...umh jauh dr UM...WKU byk berjasa......jasamu tetap dikenang....



Killerbees's Club


Bersama PAY 9009

Ni enjin PAY 9009..... Ni pulak...meter...



with loves; farhah
1:51 PM


Friday, September 03, 2004

Practical kat Telekom...


ni plk..tempat kat office aku practical.Aku kena dok kat CGG. 3 bln aku kt sini.Best practical kt Telekom. Time practical ni...aku kena wat Website Telekom Pulau Pinang....mmg byk keja kena handle....tp best jgk coz byk experince dpt.... kena pandai handle sesuatu tugas..kena berani present kat dpn org ramai...mcm2 lg....


ari last aku berkhidmat kat Telekom Malaysia Berhad,P.Pinang.Aku pun tak tau semua staff kat Human Resource wat surprise. Siap ada jamuan utk aku n ari tu aku dpt byk hadiah..bestnya.... Time ni....En.Zul,Ketua kat Unit Human Resource tgh bg aku Sijil Tamat Perkhidmatan....siap kena berucap lg.....anyway...practical kat telekom mmg best....sedih gak masa nk last day tu...


Ni Min...mber practical aku kat Telekom.best dpt kwn dgn dia.Aku kenal dgn dia sb sama2 kena naik ferry pg2 g keja...lama2 terus jd rapat sampai skrg...


Ni...Sirah,mber Min.Aku mula kenal dia time naik ferry bila abis keja...Time tu aku dgn Min kena tukaq kat tempat keja...kat belah pulau...cawangan Telekom.Min kenalkan aku dgn Sirah.Lps tu kami jd baik....mkn sama2.......Best dpt kenal dgn Sirah. Kt sini dpt ramai mber2....


with loves; farhah
1:25 PM



Dinner Klj


ni mber yg sempat aku bergambar....semuanya bkn main ayu lg...biasa la...time ni la...nk bergaya.....


Ni Dinner 10 klj.walaupun aku dah tak stay klj tp dpt gak g dinner. Itupun atas pertolongan amy. Kami 3org dijemput dengan penuh hormat coz berjaya mengantikan org yg tak hadir. Tanpa kami 3org, tak meriah suasana mlm tu...cehhh wahh, perasan plk..hehehe



with loves; farhah
1:17 PM


Wednesday, July 07, 2004

Raya Bersama Kengkawan


ni...semasa beraya di umah nazri. Semua ni mber sekolah menengah.Kami semua tiap2 tahun beraya sesama.Dah menjadi satu kewajipan... Best la..sekali sekala dapat jumpa ramai2.Masing2 dah berubah, yg pompuan tu semuanya dah ayu2.....Semua ni kena plan dulu....ari apa,kat Kepala Batas...ari apa pulak kat Bagan... Kecoh kalau dah jumpa.....


ni...kat umah hasek.

Kenduri Kawin Shar


Ni..kenduri mber first sekolah menengah aku kawin. mber aku ni, pompuan (Sharniza).Tak sangka dah pun kawin...aku doakan dia bahagia hingga ke anak cucu...amin...


" Semoga berbahagia di samping Si dia yg tersayang"

Bersama2 Kengkawan



Time cuti....aku dgn mber sekolah menengah, slalu jumpa ramai....time ni la...semuanya jd kecoh.Masing2 nk cerita hal masing2....kalau gelak plk....habis.....pecah anak tekak


Ni...mber2 yg dpt dikumpulkan.Sb yg lain busy....ada hal masing2....Time ni,kami kat Pantai Telok Molek.....Dekat dgn umh Pak Ali.



with loves; farhah
11:17 PM



Motorshow kat PWTC.....


best gila dpt bergambar dgn keta ni...byk lg keta2 yg lawa.
Abis semua keta kat motorshow ni ada berga
mbar.


Lawa betui keta ni....Susah nk amik gambaq time ni...asyik org lalu lalang ja..akhirnya dpt jgk...bestnya.....


bestnya..dapat naik lorry...tp tinggi la...bersungguh2 kami
semua try naik jgk...akhirnya hajat kami tercapai.


with loves; farhah
10:13 PM


. about you .
farhah mansor
from "Penang"
UM student



. family .
ayah : Mansor Ismail
mak : Rohani Ismail
abang : Mohamad Faisal
kakak : Fatahiah
adik : Farizah

. school... .
Sek.Keb.Bagan.Jermal
Sek.Men.Keb.Dato' Onn
Matrik..Kolej Chermai,N9.

Image hosted by Photobucket.com

. links .
nana ima erni

. assgmnt sem2 .
Roses...